OVER ONS


ELDAD VERHAGEN (1986)

‘Na een financiële opleiding kwam ik terecht in het payroll-vak. Daar heb ik ook een aanvullende   studie in gevolgd. Ervaring met AFAS heb ik opgedaan op de financiële - en salarisadministratie van een grote organisatie waar ik acht jaar lang werkte. Ik hield me daar bezig met de ontwikkeling van het pakket, en werd functioneel beheerder.

In januari 2016 ben ik bij ASMincontrol begonnen als AFAS-consultant. Door de specifieke vaardigheden die ik heb, en mijn kennis van wet- en regelgeving, ben ik voor opdrachtgevers inzetbaar als administrateur/controller, terwijl ik ook het hele AFAS Payroll-stuk in kan richten. Bij de werkzaamheden die ik doe, kijk ik natuurlijk naar de mogelijkheden van het pakket, maar ook naar wat de klant vraagt. Beide met elkaar combineren, is de uitdaging zodat we een goed werkend pakket achterlaten als we vertrekken; een hele verbetering vergeleken met hoe een organisatie voorheen werkte.

Een pakket werkt niet meteen perfect na aanschaf, er kunnen ingewikkelde vraagstukken opdoemen. We hebben bij ASMincontrol een goed team waarmee we alle mogelijke problemen op kunnen lossen. De afwisseling in wat ik tegenkom, en het gepuzzel om dat voor elkaar te krijgen, dat vind ik heel leuk. Het is fantastisch om ’s avonds nog net even iets te fiksen voor een klant.’ASMincontrol  is Partner van AFAS software